TraqTaq

TraqTaq is specialist op het gebied het monitoren en registreren van onder andere locatie en de omgeving via Taqs. Voor TraqTaq hebben we een site gemaakt waarop TraqTaq zichzelf presenteert aan haar doelgroep en waarop bestaande klanten kunnen inloggen voor inzage in hun “Traq-data”. Voor TraqTaq verzorgen wij ook de hosting.

BVLR

De BVLR is de branchevereniging voor leveranciers van Rittenregistratiesystemen. Voor de BVLR hebben we een informatieve website gebouwd waarop zij hun activiteiten kunnen presenteren aan hun stakeholders. Ook verzorgen wij de hosting voor de BVLR.

MKB Image

MKB Image is ons moederbedrijf. MKB Image ontwerpt huisstijlen en implementeert deze in bestaande en nieuwe situaties. Naast een assortiment van ontwerpdiensten produceert MKB Image ook huisstijldragers zoals lichtbakken, bewegwijzeringssystemen, reclameborden etc. De MKB Image site is informatief. Behalve de hosting verzorgen we ook het social media beheer voor MKB Image.

Garden Image

Garden Image richt zich op bovenkant van de particuliere markt, met een mooi assortiment van producten voor tuin en gevel zoals schuttingen, overkappingen, zonweringen, lantaars, etc. Voor Garden Image hebben we een informatieve website gemaakt en daarnaast verzorgen we de hosting en het social media beheer voor Garden Image.

Horeca Image

Horeca Image is een groothandel in de levering van horecaterrasbouw en gevelinriching. Horeca Image levert bijvoorbeeld parasols, windschermen en lichtreclames aan bedrijven zoals de Burger King, de Febo, Heineken, etc. Voor Horeca Image verzorgen wij de hosting het social media beheer.

Coronaspatscherm.nl

Coronaspatscherm.nl is een site gemaakt voor producten in het kader van Coronabescherming. Voor deze informatieve site verzorgen wij ook de webhosting.

Contact

3 + 12 =

Welcome In The Spotlight
+31 (0)6 25303218

Kvk 76617513