Het uitbesteden van jouw social media

Wij verzorgen een of meerdere keren per week een post voor jou op jouw social media kanalen. En we ontwerpen  je advertenties op o.a. Google, Facebook en Instagram.

Je hebt geen tijd

Met je bedrijf moet je online actief zijn op de plek waar je doelgroep ook actief is. Je moet jezelf laten zien, je moet meepraten, je moet reageren. Natuurlijk weet je dat. Maar ondertussen moet je ook gewoon werken. Herkenbaar? Je tikt wekelijks de 50, 60, 70 en misschien wel de 80 uur aan. Eigenlijk heb je gewoon geen tijd voor social media.

Je concurrent is wel zichtbaar

Maar ondertussen wacht er een enorm potentieel aan klanten op je via internet. Maar je komt daar niet bij want je bent te druk met je bestaande klanten. Maar ook voor je bestaande klanten ben je onzichtbaar op social media. En let op: misschien zien ze ondertussen wel je concurrent voorbij komen op social media. Want ook je concurrent is op zoek naar meer klanten.

Wij helpen je

De mogelijkheid om voor je bestaande klanten te zorgen en een groot potentieel aan nieuwe klanten aan te boren via internet. Kan dat tegelijk? Natuurlijk! Ons idee is: jij richt je op je bestaande klanten. Precies zoals je dat nu al doet in je winkel, in je bedrijf, in je organisatie. Dat kost jou al genoeg tijd. Dan zorgen wij dat jij zichtbaar wordt op social media. Welcome In The Spotlight.

Contact

Welcome In The Spotlight
+31 (0)20 225 00 36
info@mkbimage.nl

Bezoek graag altijd op afspraak
Angstelkade 2A – 3.15
3631 NA Nieuwersluis